joi, 26 august 2021

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Oaspeții restaurantului vor acorda cu siguranță atenție nu doar atmosferei din unitate, ci și detaliilor mici. Contactul strâns are loc cu fața de masă, deci trebuie să faceți o alegere în mod conștient.

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?

Cum să alegi fetele de masă pentru un restaurant?



O unitate care se respectă nu va zgârci niciodată la achiziționarea unei fețe de masă pentru un restaurant . Impresia vizitatorilor depinde în mare măsură de aspectul său și de cât de plăcut este materialul la atingere.

Cerințe generale fete de masa restaurant


Principalii factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un produs vor fi:

🔹Marimea. Este necesar ca decorarea să acopere complet masa. Marginile nu trebuie să atârne, dar nu ar trebui să existe spațiu gol.

🔹Aspect atractiv. Este necesar ca culoarea să se potrivească perfect cu alte părți ale interiorului. Produsele pot fi simple sau colorate, cu sau fără modele.

🔹Îngrijire practică. O ceașcă de ceai și un pahar de vin sunt răsturnate adesea pe fața de masă. Prin urmare, produsul ar trebui să fie ușor de spălat. Materialul trebuie să fie rezistent la spălarea constantă. Este mai bine să alegeți țesături dense, astfel încât să nu-și piardă frumusețea după spălările zilnice.

Tipuri de materiale
Există o mulțime de materiale care pot fi folosite pentru a coase textile într-un restaurant . Merită să alegeți un produs potrivit ținând cont de:

🔹Frecvența de utilizare.

🔹Programare. Fețele de masă pentru banchet vor fi realizate din țesături mai sofisticate decât cele utilizate într-o cameră obișnuită.

Principalele tipuri de materiale textile pentru fete de masa


🔹Țesăturile sintetice sunt tipul cel mai frecvent datorită caracterului practic. Materialele sintetice sunt ușor de spălat, uscat și călcat. Merită să acordați atenție produselor de înaltă densitate. Este important ca materialul să fie protejat de influența apei.

🔹Bumbacul sau inul sunt întotdeauna apreciate de iubitorii de design clasic. Dezavantajul utilizării acestora pentru a acoperi masa va fi necesitatea unei întrețineri constante. Hainele vor trebui spălate și călcate ușor pentru un aspect perfect. Dar îngrijirea merită, deoarece țesăturile naturale vor fi întotdeauna plăcute la atingere. Lenjeria este capabilă să creeze un sentiment de antichitate.

🔹Țesături amestecate - compoziție din poliester și bumbac

Țesături de protecție - rezistente la umezeală, grăsimi, impurități


Ca decoratiuni se folosesc scutece de masa, urme de masa, huse de pat si plesmat, servetele din panza pentru servire. Uneori, unitatea folosește două tipuri de fețe de masă. Primul va fi cel principal, iar al doilea va fi acoperit de sus. Acest efect menține piesa principală curată și creează, de asemenea, un sentiment de sărbătoare.

Alege fete de masa din bumbac teflonat


Restaurantele de elită ar trebui să se ocupe cu siguranță de cumpărarea de materiale textile gata făcute sau de croitorie personalizată. Statutul unei uniteti horeca depinde în mare măsură de calitatea feței de masă. Elementul este capabil să adauge mai multă rafinament interiorului. Aceasta este atmosfera pe care ar trebui să o aibă un restaurant bun.

Descopera si articolul despre Fata de masa rotunda bumbac


Specialistii nostri vă vor ajuta în alegerea fețelor de masă potrivite pentru restaurantul tau și va produce comanda de înaltă calitate a fețelor de masă, șervețelelor, naproanelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.