marți, 27 martie 2018

Fata de masa rotunda bumbac | Fete de masa rotunde restaurant

Suntem firma specializata in producati de fete de masa rotunde pentru restaurante, evenimente private, nunta din damasc, bumbac, brocard sau teflon rezistent la pete. mai multe detalii pe website-ul nostru http://www.nikydecor.ro/fete-de-masa/

Atunci cand un antreprenor doreste sa-si deschida restaurantul, apar imediat multe intrebari care trebuie abordate. Totul incepe cu selectarea spatiilor si de inregistrare a documentatiei necesare, elaborarea proiectului tehnologic si se termina cu premisele de proiectare, achizitionarea de echipamente pentru bucatarie si o selectie de elemente importante ale decorului, ca fata de masa intr - un restaurant.
Fete de masa rotunde restaurant Bucuresti
Nuante de decorare a unei camere sunt mai bune pentru a gandi impreuna cu un designer profesionist. Va poate ajuta sa alegeti culorile potrivite si combinatiile tuturor accesoriilor interioare. Cand mobilierul, perdelele si uniformele pentru chelneri au fost deja alese , merita sa ne gandim la fetele de masa pentru restaurant. Fetele de masa pentru restaurante ar trebui sa arate nu numai aspectul frumos si estetic, dar, de asemenea, sa fie potrivite pentru intregul interior al unitatii. Textura de masa este un semn al gustului si elegantei restaurantului.
Fete de masa rotunde restaurant Brasov
La prima vedere, aceste tesaturi frumoase este nimic special, dar cu ajutorul unor fete de masa bine alese pe mese, puteti transforma complet orice camera. Adaugati elemente de decor suplimentare in interiorul restaurantului. Protejati suprafata mesei. Cand cumparati fete de masa gata facute intr-un restaurant sau comandati croitorie, trebuie sa acordati atentie formei meselor din institutia dvs. Din ce forma de masa, depinde de taiat si tot felul de combinatii de febra de masa cu interiorul. Runda. Square. Oval.
Fete de masa rotunde restaurant Ploiesti
Forme neobisnuite: triunghiulare, poligonale, cu colturi rotunjite etc. Broderie. Ajur. Lace. Napero - aceasta este o fata de masa superioara, care este asezata pe partea principala. Napero efectueaza doua functii: Realizeaza ca element decorativ designul mesei. Faciliteaza ingrijirea fetei de masa de baza. Naperon este, de obicei, cusut din tesaturi contrastante in culoare sau a luat culoarea de tovaras la masa de masa principala din restaurant.
Fete de masa rotunde restaurant Constanta
Naperon - masa de masa superioara Exista multe materiale diferite din care puteti sa coaseti fete de masa pentru restaurante: Materiale sintetice: Lipiti fete de masa din polivinilclorura. Teflon. Acrilice. Avantaje: practic, rezistente la uzura, nu se aseaza in jos si nu se incret, se pastreaza lungimea culorii la spalare. Dezavantaje: nu puteti fierbe, alunecati greu pe masa, ardeti usor de tigari si cenusa.

Fete de masa rotunde restaurant Cluj
Materiale naturale: Bumbac. Jacquard. Lenjerie. Satin. Silk. Pluses: aspect impresionant si solid. Dezavantaje: stau jos cand se spala si pierd rapid culoarea, fetele de masa din lana nu sunt calcate corespunzator. Puteti alege si fete de masa rezistente la umiditate pentru restaurante. Umiditate rezistenta la masa pentru restaurant Sufragerii. Conferinta. Ceai. Dining. Interior. Pentru fiecare eveniment sau eveniment care are loc intr-un restaurant, este necesar sa se puna o masa de masa potrivita.
Fete de masa rotunde restaurant Timisoara

De exemplu, o masa de banchet este cel mai des utilizata in ocazii solemne si festive - in timpul nuntilor, aniversarilor. Acest tip de febra de masa este cusuta pe podea, pentru a conferi camerei o solemnitate si o sofisticare speciala. Pentru a determina dimensiunea fetei de masa, masurati lungimea si latimea mesei. La marginile fetei de masa atarnate frumos din ea, adaugati 30-40 cm pe fiecare parte. De obicei, restaurantele comanda numarul de fete de masa pe numarul de tabele, inmultit cu trei. Utilizarea activa a acestui kit este suficienta pentru aproximativ o jumatate de an. Treptat, fetele de masa pierd mult in aparenta - schimba culoarea, au gauri de tigara si cenusa, pete impermeabile. Prin urmare, la fiecare sase luni, un set de fete de masa ar trebui sa fie inlocuit cu unul nou.
Fete de masa rotunde restaurant Galati
Pentru a va asigura ca fetele de masa dureaza mai mult, alegeti cu atentie textura, modelul si culoarea materialului. Cusute din materiale rezistente (200-220g / m2). Fara sudura, taiati intreaga bucata. Au marginile perfect taiate (tivite). Nu aruncati sub spalarea masinii. Trebuie sa fie usor de spalat. Ar trebui sa fie usor de fier. In mod ideal, fetele de masa ar trebui sa se apropie impecabil de pereti, perdele, mobilier si orice altceva in restaurant. Unele restaurante scumpe de elita ridica fete de masa in functie de feluri de mancare si varietati de vin servite pe masa.

Producator fete de masa rotunde restaurant
Designerii sunt sfatuiti sa suplimenteze mesele acoperite cu fete de masa cu un protector sau muleton. Mouleton (o fata de masa sau un substrat sub o fata de masa) este o acoperire speciala pe suprafata mesei. Astfel de acoperiri sunt concepute pentru a proteja suprafata mesei de diverse daune, de exemplu, efectele umiditatii. De asemenea, muleton poate proteja fata de masa de masa de alunecare pe suprafata mesei. Substratul de sub fei de masa sau de muleton are 2 fete: Unul - cauciuc neted, care "se lipeste" de suprafata mesei; Al doilea este ca un flanel. Aceasta parte fleecy protejeaza fata de masa de deplasari.
Fata de masa rotunda bumbac satinat pret
Fiecare om de afaceri si restaurator alege acele mese care se potrivesc cu un buget si sunt perfect combinate cu conceptul de institutie. Tesaturile de masa potrivite vor face ca interiorul restaurantului sa fie cel mai frumos si mai rafinat.
fete de masa rotunde restaurant, fata de masa rotunda bumbac,fata de masa rotunda damasc, fete de masa rotunde nunta, fete de masa rotunde pret,
Fata de masa rotunda bumbac | Fete de masa rotunde restaurant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu